ПФК Левски съвместно с ESL – една от най-големите esports компании

...
ПФК Левски съвместно с ESL – една от най-големите esports компании
Коментари Харесай

ПФК Левски основава свой отбор по електронни спортове

ПФК Левски съвместно с ESL – една от най-големите esports компании в света, започва от 11 април първия по рода си шампионат в България, който ще дефинира най-хубавите играчи измежду почитателите на Левски по FIFA20.  Двамата спечелили в шампионата пък ще станат публично част от тима на футболния клуб по електронни спортове. Така Левски се трансформира в първия български футболен и професионален състезателен клуб, който публично стъпва на територията на електронните спортове и гейминга.

Стартът на плана е предизвикан от желанието ни за нови разновидности за връзка и колаборация с най-ценния ни капитал – публиката, както на терена, по този начин и отвън него. Във времена, в които не можем да бъдем дружно в нашия дом – стадион „ Георги Аспарухов “,можем да продължим да печелим мачове и отвън футболния терен.

Турнирът, който започва на 11-ти април и към този момент е с отворено записване на esl.gg/levskisofia-goes-esports, ще се организира в три кръга - две отворени онлайн квалификации (11-12 април) с оптимален брой от 256 участници за всяка подготовка и край, който ще бъде излъчен онлайн. В рамките на онлайн квалификациите ще бъдат излъчени най-хубавите 8 играчи, които ще продължат към финалите на шампионата на 18 април.

Победителите в конкуренцията ще имат достойнството да пазят цветовете на обичания клуб в борби с грандовете на европейския и международен футбол! В композиция с това те ще завоюват и карти за VIP-ложата на стадион „ Георги Аспарухов “, както и опцията да разискват и ползват своите тактики с играещия FIFA треньор – Симеон Славчев.  Пълната информаци за шампионата можете да намерите на esl.gg/levski-goes-esports
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР